Dünya Barış Üniversitesi yeni Rektöründen Milli Eğitim Bakanına ziyaret

• Dünya Barış Üniversitesi yeni Rektöründen Milli Eğitim Bakanına ziyaret

Dünya Barış Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. Ahmet Alpay Dikmen 8 Şubat 2024 tarihinde Milli Eğitim Bakanı Sayın Nazım Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Dikmen’e Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Behiye Çavuşoğlu eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanlığında gerçekleşen görüşmede; Rektör Prof. Dr. Dikmen, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun kabulünden duyduğu mutluluğu belirterek, üniversite ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Yüksek öğretim açısından dikkatleri üzerine çeken KKTC’de verilen kaliteli eğitime Dünya Barış Üniversitesi olarak katkıda bulunmak hedefiyle yola çıkıldığını kaydeden Prof. Dr. Dikmen Milli Eğitim Bakanlığıyla işbirliği içinde olduklarını belirterek desteklerinden dolayı Bakan Nazım Çavuşoğlu’na teşekkür etti.

Bakan Çavuşoğlu Dünya Barış Üniversitesinin Rektörü Dikmen’e yeni görevinde başarılar diledi.