• Dünya Barış Üniversitesi ve Kıbrıs Azerbaycan Diaspora Merkezi organizasyonu ile coşkulu Nevruz kutlaması.

Her yıl ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanan Nevruz bayramı, bu yıl KKTC Kültür Bakanlığının katkılarıyla Dünya Barış Üniversitesi ve Kıbrıs Azerbaycan Diaspora Merkezi tarafından 13 Mart 2024 Çarşamba akşamı Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Çinare Melikzade konseri ile karşılandı.

Etkinliğe, Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi Milletvekili Sayın Elman Nasirov’un yanı sıra KKTC’den üst düzey protokol mensupları teşrif etmiştir. Açılış konuşmaları ile başlayan etkinlik Azerbaycan’ın değerli sanatçılarından Sayın Çinare Melikzade’nin coşkulu konseri ile devam etmiştir. Bayram havasında kutlanan etkinliğe başta KKTC’de yaşayan Azerbaycan vatandaşı öğrenciler olmak üzere çok sayıda vatandaşımız katılım sağlamıştır.