Dünya Barış Üniversitesi Kıbrıs Vakıflar İdaresi’ni Ziyaret Etti

• Dünya Barış Üniversitesi Kıbrıs Vakıflar İdaresi’ni Ziyaret Etti

Dünya Barış Üniversitesi (DBÜ) Mütevelli Heyet Başkan Vekili Doç. Dr. Ahmet Maşlakcı ve Dış İlişkiler ve Protokol Direktörü İpek Turan, Kıbrıs Vakıflar İdaresi EVKAF Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim F. Benter’i makamında ziyaret etti.

22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen ziyarette Üniversite’nin vizyonu, misyonu, hedefleri ile bünyesinde bulunan akademik programlar hakkında bilgi verildi.

Ayrıca, her iki kurum arasında olası iş birlikleri üzerinde durulurken EVKAF ve DBÜ arasında ilerleyen dönemlerde özellikle eğitim ve araştırma konularında yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda DBÜ Mütevelli Heyet Başkan Vekili Doç. Dr. Ahmet Maşlakcı tarafından Prof. Dr. Benter’e Dünya Barış Üniversitesi’nin plaketi takdim edildi.