world-peace-university-dunya-baris-universitesi-cyprus-university (2)

Shopping cart

shape
shape

Dünya Barış Üniversitesi, AZERBAYCAN’daki KKTC Yüksek Öğrenim Tanıtma Fuarı’na katıldı.

  • Home
  • Blog
  • Dünya Barış Üniversitesi, AZERBAYCAN’daki KKTC Yüksek Öğrenim Tanıtma Fuarı’na katıldı.
world-peace-university-blog-cover-image

Dünya Barış Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Behiye ÇAVUŞOĞLU ile Dışişleri ve Protokol Müdürü İpek TURAN, Milli Eğitim Bakanı Nazım ÇAVUŞOĞLU ve beraberindeki heyetle temaslarda bulunmak ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yüksek Öğrenim Fuarı’nın açılışını yapmak üzere Azerbaycan’a gitti.

Bakan ÇAVUŞOĞLU’nun yanı sıra Azerbaycan Vekili Hikmet Babaoğlu, KKTC Bakü Büyükelçisi Ufuk Turganer, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Aykut Hocanın, Bakanlık Bürokratları, Üniversite Rektörleri ve yetkilileri, Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği yetkilileri ve öğrenim gören öğrenciler Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Holiday Inn Oteli’nde düzenlenen fuarın açılışına Azerbaycan’da katıldı.


Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Dünya Barış Üniversitesi’nin programları tanıtıldı ve öğrencilere sunulan burs imkanları hakkında detaylı bilgi verildi. Katılımcıların doğrudan bilgi almasına olanak sağlayan fuarda Azerbaycanlı öğrenciler, Dünya Barış Üniversitesi’nin sunduğu burs olanakları ve taksitli ödeme seçeneklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Comments are closed