• Dünya Barış Üniversitesi, Azerbaycan Milli Meclis üyesi Prof. Dr. Elman Nasirov ile öğle yemeğinde buluştu.

Dünya Barış Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Alpay Dikmen ve Üniversite yetkilileri Azerbaycan Bağımsızlık Günü kutlamaları için adada bulunan milletvekili Prof. Dr. Elman Nasirov ve bearberindeki heyet ile eğitimde olası işbirliklerini gündeme aldı. Azerbaycan Milli Meclis üyesi Prof. Dr. Elman Nasirov Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisleri dostluk grubunun iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmekte ilerleme kaydettiğini, bunun gelecek için önemli olduğunu, Türk Dünyasında Üç Devlet Tek Millet olarak daha büyük adımlar atılacağı konusunda ümitli olduğunu anlattı.
Dünya Barış Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Alpay Dikmen ise Sayın Nasirov ile tekrar biraraya gelmelerinden duydukları mutluluğu aktardı ve Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kuruluşununun Türk Dünyası için ilham verici bir tarihsel gelişim olduğunu, bu dostluğun daimi olmasını temmenni ettiğini ifade etti.