KKTC’de Yaşlılara Yönelik Sağlık Hizmetleri

kktcsaglik
DÜNYA BARIŞ ÜNİVERSİTESİ

KKTC’de Yaşlılara Yönelik Sağlık Hizmetleri

Dünya Barış Üniversitesi, Gelsin Şirketi ve Kıbrıs Türk Emekliler Derneği işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz ve halka açık seminerde “KKTC’de Yaşlılara Yönelik Sağlık Hizmetleri” konusu ele alınacak. Yaşlıların sağlık hizmetlerine erişimi, sağlık sorunlarının çözümleri ve KKTC’deki mevcut sağlık sistemi hakkında önemli bilgiler paylaşılacak.

ÖNEMLİ KAYIT BİLGİLERİ:

Kayıt ol butonuna tıklayarak kayıt olmanızı rica ederiz. Seminer ücretsiz olup katılım sertifikalıdır.

Konuşmacı: Dr. Ayşe Aydındoğmuş

Tarih: Perşembe, Nisan 25, 2024

Saat: 10:30-11:30

Adres: Metehan, Lefkoşa, Kıbrıs Türk Emekliler Derneği Genel Merkezi (Ayrıntılı talimatların okunması tavsiye edilir).

Konum: https://maps.app.goo.gl/LArDCWfg1Hh53duu5

Detaylı Yol Tarifi: Köşklüçiftlik istikametinden Dereboyu yolundan geliniz veya Lefkoşa dışından geldiğinizde Citroen trafik ışıkları olarak bilinen Teknogold HISENSE ve HOME DECOR binalarının önündeki trafik ışıklarından Metehan yönüne dönün.
Soldaki ikinci asfalt yoldan sola döndüğünüzde (Emekliler Derneği tabelasını göreceksiniz) yol ikiye ayrılıp sağa dönüp düz ilerleyin ve Yapım İnşaat binası ile Yakın Doğu merkez binası arasındaki asfalt yola girin. Solunuzdan sola dönüp bu yolu takip ederek 100 metre sonra solunuzda Emekliler Derneği binasına ulaşabilirsiniz.