Rektörden Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçiliğine Ziyaret

• Rektörden Azerbaycan’ın Ankara Büyükelçiliğine Ziyaret

Dünya Barış Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sağsan Türkiye’de gerçekleştirdiği temaslar çerçevesinde Azerbaycan’ın Türkiye Büyükelçisi Dr. Reşad Memmedov’u makamında ziyaret etti. Büyükelçiliğe gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Mustafa Sağsan’a Dış İlişkiler ve Protokol Direktörü İpek Turan eşlik etti.

Ziyarette Dünya Barış Üniversitesinin KKTC’de yeni kurulan bir üniversite olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Sağsan tarafından Üniversite’nin vizyonu, misyonu, hedefleri ile bünyesinde bulunan akademik programlar hakkında Büyükelçiye bilgi verildi.

Ziyarette, iki ülkenin eğitim sistemleri ve yükseköğretim alanında gerçekleştirilebilecek olası akademik işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Büyükelçi Memmedov, yeni bir eğitim kurumu olan Dünya Barış Üniversitesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.