world-peace-university-dunya-baris-universitesi-cyprus-university (2)

Shopping cart

shape
shape

Dünya Barış Üniversitesi Rektörü, Yakın Doğu Üniversitesi Rektörüne nezaket ziyaretinde bulundu.

  • Home
  • Blog
  • Dünya Barış Üniversitesi Rektörü, Yakın Doğu Üniversitesi Rektörüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Dünya Barış Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sağsan, “Rektörlerimize Nezaket Ziyareti” temalı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini Yakın Doğu Üniversitesi’ne gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ ile görüşen Sağsan, ziyaretin adına münhasır oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştiğini dile getirdi.

Rektör Sağsan, Yakın Doğu Üniversitesi’nde hem akademik hemde profesyonel anlamda on buçuk yılını geçirdiğini, bunun dokuz yılının akademik yöneticilikle geçtiğini ve Yakın Doğu Üniversitesi’ne her zaman ahde vefa bağlamında minnet duyduğunu dile getirdi. Rektör Sağsan, Şanlıdağ’a adanın 22. Üniversitesi olarak birinci yaşını doldurduklarını söyleyerek Dünya Barış Üniversitesiyle ilgili bilgi verdi; Üniversite’nin vizyonunu, misyonunu ve gelecek projeksiyonlarına dayalı stratejik planını anlattı.

Görüşme esnasında Yakın Doğu Üniverstesi Rektörü Tamer Şanlıdağ ise, Dünya Barış Üniversitesi Rektörü Mustafa Sağsan’ın nezaket ziyaretinleriden çok memnun olduklarını ve bihassa kendisine takdim edilen Dünya Barış Üniversitesi plaketinden onore olduklarını, en kısa zamanda da iade-i ziyarette bulunacaklarını belirtti.