Dünya Barış Üniversitesi Libya Büyükelçiliği Akademik Ataşeliği’ni Ziyaret Etti

• Dünya Barış Üniversitesi Libya Büyükelçiliği Akademik Ataşeliği’ni Ziyaret Etti

Dünya Barış Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Doç. Dr. Ahmet Maşlakcı ve beraberindeki heyet, Türkiye’de gerçekleştirilen temaslar çerçevesinde Libya Büyükelçiliği Akademik Ataşesi Sayın Ezeddin Arbi’yi makamında ziyaret etti. Büyükelçiliğe gerçekleştirilen ziyarette Sayın Maşlakcı’ya Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Behiye Çavuşoğlu ile Dış İlişkiler ve Protokol Direktörü İpek Turan eşlik etti.

Ziyarette Dünya Barış Üniversitesinin vizyonu, misyonu, hedefleri ile bünyesinde bulunan akademik programlar hakkında bilgi verilerek iki ülkenin eğitim sistemleri ve yükseköğretim alanında gerçekleştirilebilecek olası akademik işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.