world-peace-university-dunya-baris-universitesi-cyprus-university (2)

• Dünya Barış Üniversitesi İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarını Ziyaret Etti

Dünya Barış Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Doç. Dr. Ahmet Maşlakcı ve beraberindeki heyet, Türkiye’de gerçekleştirilen temaslar çerçevesinde İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Dr. Seyed Ghasem Nazemi’yi makamında ziyaret etti. Söz konusu ziyarette Sayın Maşlakcı’ya Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Behiye Çavuşoğlu ile Dış İlişkiler ve Protokol Direktörü İpek Turan eşlik etti.

Ziyarette Dünya Barış Üniversitesinin vizyonu, misyonu, hedefleri ile bünyesinde bulunan akademik programlar hakkında bilgi verilerek iki ülkenin eğitim sistemleri ve yükseköğretim alanında gerçekleştirilebilecek olası akademik işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Sayın Dr. Seyed Ghasem Nazemi, yeni bir eğitim kurumu olan Dünya Barış Üniversitesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.