• Dünya Barış Üniversitesi ile KKTC MEB ortaklaşa hizmet içi eğitim gerçekleştirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İngilizce Öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim, Dünya Barış Üniversitesi İngilizce Hazırlık ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hanife Bensen Bostancı tarafından iki gün boyunca gerçekleştirildi. Hizmet içi eğitimde, günümüzde tüm öğrencilerin öğrenme stillerini kapsayan öğrenme ve öğretme yaklaşım ve yöntemleri, öğretmenlerin öğrencilerin yaptığı hataları sözlü ve yazılı olarak nasıl etkili bir şekilde düzeltebilecekleri ve geri bildirim verebilecekleri anlatıldı.