Dünya Barış Üniversitesi Heyeti’nden Başkent Üniversitesi’ne Ziyaret

• Dünya Barış Üniversitesi Heyeti’nden Başkent Üniversitesi’ne Ziyaret

Dünya Barış Üniversitesi (DBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sağsan, Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Abdülkadir Varoğlu’nu makamında ziyaret etmiştir.

Ziyarette Prof. Dr. Sağsan’a, DBÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Anthony Tokunbo Eniayejuni ve Dış İlişkiler ve Protokol Dairesi Direktörü İpek Turan eşlik etmiştir.

11 Mayıs 2023 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette DBÜ’nin KKTC’de yeni kurulan bir üniversite olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Sağsan tarafından, Üniversite’nin vizyonu, misyonu, hedefleri ile bünyesinde bulunan akademik programlar hakkında bilgi verilmiştir.

Ayrıca, Başken Üniversitesi ile DBÜ arasında gerçekleşebilecek akademik işbirlikleri ve projelere ilişkin konular  istişare edilmiş, iş birliği olanakları konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur.