world-peace-university-dunya-baris-universitesi-cyprus-university (2)

Dünya Barış Üniversitesi Ankara’da Temaslarda Bulundu

• Dünya Barış Üniversitesi Ankara’da Temaslarda Bulundu

DBÜ, uluslararası büyüme ve kurumsal ilişkileri geliştirme stratejisi çerçevesinde Ankara’da kimi temaslarda bulundu. DBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sağsan ve Dış İlişkiler ve Protokol Direktörü İpek Turan, öncelikle YÖK’te üst düzey temaslarda bulunmuştur. Temaslar çerçevesinde DBÜ ile Yök arasındaki işbirliği konuları tartışılmış ve YÖK’ün tavsiyeleri alınmıştır.

DBÜ’nün ikinci ziyareti Danıştay Dokuzuncu Daire Başkanı Abdurrahman Gençbay’a yapılmıştır. 9 Haziran 2023 tarihli DBÜ’nün son ziyareti Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (ATGV) Genel Müdürü Mehmet Kocatepe’ye gerçekleşmiştir.
Söz konusu kamu kurumları ile gerçekleştirilen yakın temaslar çerçevesinde DBÜ’nün kurumsallaşma ilişkileristratejileri kamusal perspektifte güçlendirilme gayretleri ile başarılı bir şekilde son bulmuştur.