Dünya Barış Üniversitesi ile Tezarus arasında kütüphane hizmetleri anlaşması imzalandı

Dünya Barış Üniversitesi ve Tezarus Yazılım ve Bilgi Hizmetleri arasında kütüphane teknolojileri ve basılı-elektronik yayın koleksiyonu geliştirme hizmetleri için anlaşma imzalandı. Üniversite rektörlüğünde gerçekleşen törende Dünya Barış Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Behiye Tüzel Çavuşoğlu ile firma direktörü Serkan İpekçi imza koymuşlardır.

World Peace University and Tezarus Software and Information Services was signed an agreement for library technologies and printed-electronic publication collection development services. World Peace University Vice Rector Assoc. Prof. Dr. Behiye Çavuşoğlu and company director Serkan İpekçi signed the agreement at the World Peace University Rectorate.