Dünya Barış Üniversitesi ile KKTC MEB ortaklaşa hizmet içi eğitim gerçekleştirdi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İngilizce Öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim, Dünya Barış Üniversitesi İngilizce Hazırlık ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hanife Bensen Bostancı tarafından iki gün boyunca gerçekleştirildi. Hizmet içi eğitimde, günümüzde tüm öğrencilerin öğrenme stillerini kapsayan öğrenme ve öğretme yaklaşım ve yöntemleri, öğretmenlerin öğrencilerin yaptığı hataları sözlü ve yazılı olarak nasıl etkili bir şekilde düzeltebilecekleri ve geri bildirim verebilecekleri anlatıldı.

World Peace University, Director of School of English Preparatory and Foreign Languages, Assoc. Prof. Dr. Hanife Bensen Bostancı, was selected by the Ministry of National Education in the Turkish Republic of Northern Cyprus to provide in-service training as two days to English Language Teachers. The in-service training included learning and teaching approaches and methods that cover the learning styles of all students in our new era, and how the teachers can effectively correct and give feedback to the errors committed by students, both orally and written.