Dünya Barış Üniversitesi iftar yemeğinde bir araya geldi

Dünya Barış Üniversitesi Rektörü, Uluslararası Ofis Müdürü ve Öğrenci Dekanlığı, 5 Nisan 2024 Cuma akşamı öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğinde üniversitemiz öğrencileri ve yöneticileri daha da yakınlaşma fırsatı buldu. Rektör Prof. Dr. Ahmet Alpay Dikmen, WPU’nun öğrencilere kaliteli eğitim sunmayı amaçladığını vurguladı. WPU’nun önceliğinin öğrencilere kendilerini evlerindeymiş gibi hissettirecek bir ortam yaratmak olduğunu da belirtti. Öğrenci Dekanlığı adına konuşan Tugay Yazgan, önümüzdeki günlerde de çeşitli etkinliklerle öğrencilerle buluşmaya devam edeceklerini belirtti.

World Peace University Rector, international Office Manager and Students Deanship gathered iftar dinner for students on Friday evening, April 5, 2024. Our university students and administrators had the opportunity to get closer at the iftar dinner. Rector Prof. Dr. Ahmet Alpay Dikmen emphasized that WPU’s aiming to provide high quality education to students. He also mentioned that WPU’s priority is to create an environment that make students feel at home. Mr. Tugay Yazgan, speaking on behalf of the Student Dean’s Office, stated that they will continue to meet with students through various activities in coming days.